Tag Lagik~ | Bally.Da.Shoe

Saturday, October 30, 2010

Tag Lagik~

Huhu hari ni dapat Tag percuma daripada Dyla Qistina HIKAYAT PUTERI, Akanku cuba untuk menyelesaikannya...huhuhu Rasanya soklan tak killer pun...huhu
ENARAI 25 PERKARA TENTANG KAMU

1) Seorang yang berjantinakan laki-laki
2) Pencinta Alam (Sayang yg semulajadi)
3) Blur dan kadang2 penyengap
4) Melabelkan diri sebagai seorang yang mudah didampingi, murah dengan senyuman, tapi tak pandai memulakan perbualan
5) Pandai merancang untuk berjimat tapi duet still tak dapat disimpan.. Hmm...
6) Suka memandu... tapi tak pandai jadi penumpang... I'm sick of it..
7) Kuat berangan sebenarnya
8) Pelupa juga... adeyh...
9) Seorang yang susah dimotivasikan
10) Sukar berfikiran positif bila benda tu tak nampak macam positif
11) Suka benda2 hijau... Rasa tenang bila dibaluti benda2 hijau ni...
12) Target saya nak hidup dengan bahagia.... tak mintak banyak pun.
13) Teringin juga nak berkeluarga & live happily with my parents
14) I really love 'Moi Sup'
15) Tak suka bising2...semak
16) Suka tengok pementasan... Best...best...
17) Suka coklat... Aiskrim...
18) Suka membaca... BM je.... yang BI tak best...sebab tak faham...sangat.. hehe
19) Fobia dengan ular.... huh!!!
21) Tak sampai hati bila tengok orang mintak sedekah walaupun nak tulunk x mampu...singget bleyh la... Tunggu la nanti ak kaya...
22) Suka pada gambar....coz pictures explain thousands word...
23) Bila ada masalah dan takde tempat nak mengadu... pergi tempat2 lapang/tinggi...
24) Suka menyanyi...kata org menyanyi dapat kurangkan stress... biar la suara bunyi mcm enjin bot
25) Suka melancong...especially dengan kawan2... suka kumpul kenangan yg manis2...

TAG 5 PERSON YOU WANT

Thru D Heart
Qadry Basri
Ah Lep
Happily Dofin
Beyond the words


SILA JAWAB TAG ANDA (^^,)y INI SANGAT SERONOK
SEKIAN


+biarjasajadikenangan+

3 comments:

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said...

wah.byk benda sme. tp tp tp.. saye suke ular..hehe

kerangRebus said...

u**r??erkk.ya itu memang patut ditakuti..hhaha

pmintak sedekah?haih..samalah ksian betul..xbagi tak sampi hati..hm..tp sejak kjdian dulu, pmintak sdekah yg sama je dtg ari2..kini da jadi hati batu,ksian..tapi xkan bagi..bagi kat org yg jual2 kepek ke xpe..hehe :)

Bally Da Shoe said...

huhu ular mkn org...hehe huhu
cik kerang; huhu btoi2.. kurang2 dye da inisiatif jual kropok...huhu =(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...