Apa nak buat... mata tak ngantuk! | Bally.Da.Shoe

Rakan BlogKu

Tuesday, August 2, 2011

Apa nak buat... mata tak ngantuk!

“Arghhhh!!! Asal tak boleh tido lagi neh....”. ...bangun bukak PC, potosop la dulu... =P

Huhu bosan2 tak dapat tido ni membuatkan aku semangat pelik nak mengedit gamba...bukan pandai edit pun =P Huhu ini lah bahananya bila orang yang tak pandai ambil gamba tapi belagak nak pakai manual... hahahaha!!! Tapi kalau tak belajar sampai bila nak pandai kan... Asyik guna mmode P ja... baik tak payah amek gamba...search ja pakcik google senang!..

Tik.. tap.. tik.. tok... (5minit).. Tik.. tap.. tik.. tok... (2jam). Erk.... T_T Ini bukan semakin mengantuk dah... semakin segar pulak jadinya... Huhuhu so 2 jam membazir masa ni siap la sekeping gamba... er...er...er... sekeping jer!! =P I’m just an ordinary guy okay!!

Kiri gambar yg dah siap... nmpak mcm simple je kan... mesti korang igt aku main brightness je kan...hahaha

Ni ha gambar tu...disebabkan mostly gamba lindung dgn bayang2..so ak edit balek ler...nak buang sayang pulak... ^^.

Ni pun gambar yg bru touch up... Apa bolehy buat...bosan2 ni tak tahu nak buat ape... huhu dah nak tido dah...japgi nak bersahuran sesama... haha babai!!

+biarjasajadikenangan+

3 comments:

jue.nor said...

tulun editkan gamba aku~ley?semua~hahah

cik sue ;) said...

oke what. klu xb0ley tid0 lg gtaw nnti 1 t0ng gmba sye bg.. ;D

Bally Da Shoe said...

Cik Kecik... haha anda lagi pandai okay.... ^^, gamba sume lawa2

Cik Sue: hahaha satu tong~ gamba poskad peminat ke tu ^^.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...