Ceritera malam tu... | Bally.Da.Shoe

Thursday, March 3, 2011

Ceritera malam tu...

Malam yang aku bayang2kan tu dah pun sampai... Walaupun jauh dari apa yang aku bayangkan tapi aku tetap puas hati. Bisa sama2 dengan teman2 seangkatan... mengabadikan saki baki kenangan yang masih bersisa...
Malam tu ya, aku berpakaian putih tapi tak seluruhnya. Aku excited gila malam tu. Aku pasti semua orang pun keluarkan yang terbaik untuk Majlis makan malam akhir ni. Fakulti aku takde majlis makan malam, so kiteorang gather dalam majlis makan malam Kolej 12. Tema bagi majlis ini adalah "Venetian Masquerade". Menarik kan!!


Kiteorang tiba tepat pukul 7 malam. Masa tu orang2 laen punbaru saja tiba. Aku berpasangan dengan 'my twin'. Dia berpakaian kemeja hitam dengan jaket dan aku kemeja putih dengan jaket Dark Grey.. Memang kontra kan... ^^, Orang2 yang lain tu jangan cakap la... Memang bling2 habes!! Semua oarng dengan kenuikan yang masing2.

me & ma twin ^^,

Dalam majlis tu, budak2 hutan ada 4 table. Tapi.... dalam banyak2 budak hutan tu, 2 orang je lelaki... Memang sedeyh kan.. Hahaha... Majlis makan malam kiteorang start dalam 8 .3omlm. Makan dye boleyh tahan sedap... Semua sekali ade 3 course. Semuanya seperti kat bawah ni :



Malam tu semua orang pakat gila bergambar... Mungkin sebab tu lah detik2 terakhir kiteorang nak makan beramai2... Lepas ni semua dah nak bawa haluan masing2... Cuma satu yang aku kesalkan... Detik2 yang terakhir ni terasa begitu singkat... Andai bisa dipanjangkan... T_T

Apa2 pun aku tetap puas hati walaupun takde red carpet, Menari, Piano, mawar putih, dan gadis bergaun putih labuh sampai sapu lantai... Tapi tetap ada lagu Bila cinta... ^^, trademark org sekarang kot...

Silalah nikmati gambar2 kat bawah ni ae.. Mungkin ini yang terakhir (^^,)






p/s: Bye semua~~

+biarjasajadikenangan+

8 comments:

Zoulhusni:My Emancipation said...

wow..

ceotgilalensa said...

walaweh~
hehehe

Nurul Amelia said...

yupp...masa bgitu pantas b'lalu...andai masa boley dpnjgkn lg kn best......
*wow hebat jew kolej12 pnye tema..nmpk best....

Pena said...

huhuh night for us!

b i r u.CHOCOLATE said...

omaigot....bangga ble gmbr sy ade dlm blog awk wahai twin trsyg!...ahakz~...

ble ckp gtu sedih plak rs....pas hbs ni...rsnye xjmpa da org cm twin...yg boleh kta 1 dlm 27juta org nk dpt sorg....haishhh~

pape pon time kasih kerana mnjadi my couple@dinner...sy syg awk slalu my twin...n remember u r the most handsome guy in my heart n i'm damn lucky 4 u 2 be my twin...waloA!...XD

Bally Da Shoe said...

walawehwehweh~ ^^,

Cik Amelia: kan... kejap sgt =( huhu emm tema dye best...

Cik Pena: Huhuhu mlm 1001 rasa... =P

Twin: Erkk hahaha jgn la puji lebeyh2..koyak dh ni ^^, Anda pn smart !!

Mizah Adam said...

emm.. lagu bila cinta tu last minute punya decision. lagipun senang nak main lagu tu. huhuhu~

Bally Da Shoe said...

owh ye ae... Tenks.. best!! best drppada wondergirl~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...