Kasik Potong VS Kasik simpan | Bally.Da.Shoe

Monday, January 11, 2010

Kasik Potong VS Kasik simpan

Sesi meminta pandangan….

Saya seorang jejaka yang tengah konpius nak berambut pendek atau panjang….Kalao la ada sapa2 nk tolong aku…. Aku better Rambut Panjang atau pendek…. Aku suka berambut panjang . tapi aku ada masalah bila tepaksa berurusan dengan pihak pentadbiran….Diorang tak kasik pakai snowcap…. So aku selalu avoid that place tapi kadang2 kantoi jugak… Tapi xkesah le... Rambut apa yang sesuai dengan aku…

Macam mana juga dengan karakter simpan janggut dengan karakter yang plain…..mana yg pas…
huhu Tolonk komen sekeping dua…Tenkiuk

Rambut panjang
Rambut Panjang xde janggut/misai
( demi gamba neh aku buang janggut :( )


Rambut Pendek

Bermisai&Berjanggut


Rambut Pendek tak berjanggut

Tulun org yg mncari idntiti dapat pahale~
+biarjasajadikenangan+

7 comments:

pudding pie said...

pic no 3 or 4 nmpak okay

baik skrg pendek dulu
tak banyak masalah kan?

nanti dah keje bru simpan rambut pjg

Bally Da Shoe said...

keje nnti kompen kn pendek

::NICE::rar:: said...

rasa2 pic no 3 or 4 or 5 kot... pic lain takot mak bapak x kenai.... hahaha

Bally Da Shoe said...

x ok ek rambut pnjang??...huhuhu

::NICE::rar:: said...

x ok la bali rambut pjg...
tapi masa dah tua beruban n botak nanti hah taruh la rmbt pjg... hehhe

Bally Da Shoe said...

Okeng....nnti cek potong noh...hahaha

~AdDy AzMaR~ said...

rmbut pnjg n de janggut..bwu r gmpak bro....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...