Aku Buku dan Lembut~ | Bally.Da.Shoe

Rakan BlogKu

Tuesday, January 5, 2010

Aku Buku dan Lembut~

Hari neh kelas Ekonomi Hutan batal…Aku, CikMat dgn Ijat pun g Pc Fair yang brlangsung dekat U aku neh memandangkan tapak carnival tu sebelah je dgn fakulti aku so aku g la….lagipun perut pon lapar… Sampai dkt sana semua jenis produk mknan kiteorang try….sengkak jgak perut…nama jer pc fair tapi mkanan je belambak jual dkt sinun…. Member aku borong sakan la mentang2 duet dh masuk….Aku x beli apa sgt pun…komik gempak ja…. Tengok tajuk cintun2 mcm bes jah… Masa aku belek2 komik tu banyak ja mata usha kt aku….(mata sindir)….Sialan…asal, lelaki xleyh beli komik cenggitu ka ? Aku buat sadin jah…biarla…aku nk baca…. So aku pon beli lah….masa aku tengah bayar ada mamat mana tah senyum mengHena kat aku…. Bajet aku laki lembut la baca buku2 cinta neh… Xpa nak buat mcm mana itu pandangan masing2… Tapi aku nak bagi tahu yg aku ni normal kowt…. Dalam hidup aku kalau kita nak buat apa jangan hipokrit…. Tak perlu berpura2 buat apa yang kita tak suka semata-mata nak menutup diri kita yang sebenar… Don't judge the book by its cover…

Buku2 yg aku beli...

Nampak lembut ka?


Takkanla aku kna toreh muka kasik parut baru org tgk normal....?

+biarjasajadikenangan+

4 comments:

Husnibaby:My Emancipation said...

ala, standard la..
aku suka baca karya ben..best sgt..
dr dlu smpai skg...

Bally Da Shoe said...

hmmm...tahla....sadis~

pudding pie said...

aku rase okay jek
byk je kartunis lelaki
so, tak kisah la pembaca pun lelaki gak kan
hehhehe

Bally Da Shoe said...

huhu i guess ur rite...hihi lega sket~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...