Ombak Rindu!! ohsemm My Maya | Bally.Da.Shoe

Monday, December 5, 2011

Ombak Rindu!! ohsemm My Maya

Redha itu ikhlas... pasrah itu menyerah


Ombak Rindu... Boleh bilang sangat crita yang aku postkan dekat blog. Sebenarnya aku tak suka mana pun post pasai2 muvee dekat belog... tapi cerita2 luar biasa ja aku kecualikan. Pagi ni gigih gila aku g Mines nak cari tiket.. las2 dapat tiket pkol 4.20... tapi takpa lah demi Lisa dan Maya yang aku kasihi~ =P

Maya dan Lisa bertudung... sangat suwitt~ ^^. **teruja hokay**


Cerita dia memang ohsem lah!! Tak sia2 aku ngan member2 tunggu lama. Cerita ni lebih menceritakan percintaan selepas kahwin... lain kalau nak dibandingkan LBS (Lagenda Budak Setan) yang bibit2 cintanya lebih dilihat sebelum kahwin.

Maya aku suwitt kot dalam cerita ni. Tambah2 babak dia letak kepala dekat bahu Haris... *Kalau nak pinjam bahu aku pun boleh* Semua watak hidup... tapi Lisa aku kurenk sket... Dia tak sheshuai la bawak watak jahat...comel sangat~



Aku rasa semua lelaki pun nak istri yang macam Maya... At least kalo tak semua pun mungkin sebahagian besar. .. kan...kan... kalau tak jugak aku je lah yang suka. huhu enuff mengarut... Sila p tengok OK!!


Ombak Rindu~ nak tengok lagi... My Maya ^^.

+biarjasajadikenangan+

6 comments:

teretereboza said...

ouchhh..bally pun layan jiwang jgk ea...semangat ni tgk ombak rindu...heee

Bally Da Shoe said...

Cik tere2: huhu boleh la suam2 kuku =P sila tgk ^^.

sUe UnniE;) said...

aku tggu astro 1st..hehe

KaK LimAh Si SupiR said...

xsuke maya..xsuke3 :P

Geng Lepak said...

Yes, this time arahan osman ali nampak lebih matang, yet the pemilihan pelakon sangat sesuai but still novel version much more superb

imah said...

xtengok lagi.. bz - -'

eh?? lagu violant selamat pagi cinta tuh best la.. mmg mencari-cari tajuk lagu.. dah jumpa! hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...