Ohsem!! : 60 Watak Doraemon | Bally.Da.Shoe

Wednesday, July 18, 2012

Ohsem!! : 60 Watak Doraemon

Bila post saja entri pasal zaman kanak2 teringat pulak pasal Doraemon. Dulu selalu kena rotan sebab lewat sembahyang lewat pi mengaji =P. Asyik sangat nak tengok Doraemon. Kena rotan sekejap lari g tandas, konon2 nak mandi lepas tu keluar balik buka TV... gigihnya aku! 

Seingat aku dulu2 Doraemon tak dak la hebat... robot kucing badan bulat2 rendah macam topui saja.. tapi poket dia memang lejen...  Sekarang ni lukisan dah canggih2... Mai kita layan dambar2 Doraemon dalam beberapa versi...





Doraemon The Avengers


Street Fighter


One Piece **Secebis~**


The King of Fighters


Naruto



Dragon Ball - Si Goku yang lebih femes dari Justin Bibir~


Pokemon


Snorks?? tak penah layan...sorey~


Full Metal Alchemist


RockMan


err... bangsawan mana ni... Doraemon belakon Titanic ka?


Kan senang kalau dari dulu Doraemon yang main... xdelah Nobita kena buli..


Okey... gigih nampak Christiano Dora


Whoa!! macho seyh


Mak aii... ironman!


Okay esok 19/7.2012 sila pi pawagam ehh!


jambut nak lebat!


GIJoe...watak bisu terus hilang mulut.. hmmm


Star Wars ~ topi macam besar je bro~





okayhh.... ini ngeri!


Kiri kanan Jerawat ?





Espekto petronum~





KPOP!! sorey sorey~








Waaachaaa!!


Buzz LightMon of Star Command


Ulp!





The Doraemon...more natural naiisss~

























Waw Teransepomer
















Brand Kereta pun ada... dasyat gileer~











Okayhh ni dah super femes








Serius sangat stai.... sampai pakcik keyepsi pun hado... hahaha. sumber gambar diambil dari  contenganperasan.blogspot.com

+biarjasajadikenangan+

5 comments:

SUFRI said...

Huhuu, dari dulu sampai sekarang xpenah bosan dgn Doraemon,, ^^,

TQ for this entry

Hikari Hoshi said...

gambaq bangsawan tuh....Kaitou Kid dlm detektif conan kot.....tp jadi Conan Edogawa xde plak.....hahahah....nice shared!

En Tapi said...

hahaha.. baly2.. minat benor dgn karton.. fast food paling style.. hehe..

Bally Da Shoe said...

En Sufri: Evergreen! idea cerita tu mampu difikirkan orang zaman dulu. mmg ohsem

Bally Da Shoe said...

Cik Hikari: Thanks jimi, huhu ooo conan ae, tapi mmg xcam langsung =P

En Tapi: memang kartun aku ni dulu2... kena pukul pun sanggup.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...