Lisa Surihani | Bally.Da.Shoe

Monday, June 7, 2010

Lisa Surihani

1. UPLOAD GMBR YG ADA KAT DLM PC/LAPTOP ANDA

2.CITER SKIT SAL GMBR TU

Saper x knal mmg pendek umo la.... Lisa Surihani.... Kalau tengOk senyuman dye.. mmg format sume masalah aku...haha ples jangan letak gamba dye dkt dinding bas awam....Silap2 eksiden aku nanti :P

3.BILA LAST SKALI MKN PIZZA

Tudia....Taon lpaih rasanya....Kita mkn pizza magee slalu la...hakhak~!!!

4.LAGU YANG TERAKHIR YG ANDA DENGAR

Lagu OST Lagenda Anak Setan...haha sebab aku mmg tengah angau dengan cerita ni skang neh....

5. APA YG KORANG BUAT SLAIN SELESAIKAN SOKLAN NI

Garu hidung.... Pedih kena geget nyaMuk.... Malaria la aku lpas neh~ :)

6.SELAIN NAMA SENDIRI, ANDA DIPANGGIL DGN NAMA APA

Tudia...knA jawab ka ni... bnyak jgak nama neh~
1)Bali (seantero dunia tau nama ni...haha)
2)Fazli - Cikgu2 panggey... slalu jek ckgu nk dptkn tips2 (zaman skola)
3)Jambu -Makhluk2 dkt tempat praktikal aku panggey - seram~
4)Ley - Rumet aku panggey ( nk singkat punya pasai)

7.TAG LAGI 8 ORANG...


Xleyh discount lagi ka....adeyh

1)Uden
2)Deqna Jepun
3)Markmean
4)Pitri
5)Khairul Naim
6)Shafri
7)Echahz
8)Alepxx

8.SIAPAKAH ORG NO1 BG ANDA


Pitri. Rumet aku. Kira Abg Long arr... Banyak kasik semangat maa... dh tlebih garam apa boley buat... ^_^


9.YANG NO3 ADA HUBUNGAN DGN SAPA


Gadis dari Timur....Oghe Kelate kito lo.... :P

10.KATA KATA CINTA UTK NO2

Ngaji molek deh dkt Amareka nun....Ingat pesey mok ayoh...huhu ^_^

11.SAPA NO5 TU??

Tudia....Practikal mate.... Otai Kemasul ni... (org kata dya mcm syahir AF)...erkkk!!

12.BERI 5 YG ANDA TAU TNTG ORG YG TAG ANDA


1)ZulHUSNEY
2)orang AloQ StaQ ( pelat jangan dok ubah noh~)
3)Senior aku di SAHC and di UPM
4)Misterius guy.....HAHAHAHA

13.PERSAMAAN KAMBING DGN LEMBU

Kaki 4 Mata 2 Ekor 1...Puas!!! Kedua2 pun x mcm maknusia :)

14.PRASAAN ANDA DI TAG

SeDak....(tgh mkn nasi neh)

15.GAY or LESB

Soklan cap ayam btoi.... Lagi maw tanya ka.... Kalao aku dh minat Lisa Surihani tu, STRAIGH la tu.... psyco~

7 comments:

::NICE::rar:: said...

hahaha...
minat betoi bali kat lisa surihani...
meleleh air liur... tgk lisa

nak jumpa lisa surihani dak????

betoi ka kalu minat lisa tu kira straightt... bukti tak kukuh la.... hahahha

Tarmizi Abd Rahim said...

http://miedziesangathampeh.blogspot.com/2010/06/azura-aris.html

tag lagi lor..

Bally Da Shoe said...

deqna...,aseh ada 9 soklan....huhu ^_^

nicear: huhu tuan bdan je yg tahu diri dye..haha

mohamadfbi said...

huiiiiiisssshhhhhhh....

lisa ker?

MPitri said...

TQ Bali...syahdu nih

Bally Da Shoe said...

haha lgn lupa buat cikmat,
fbi: yup...lisa!!!

mohamadfbi said...

hahhhaa..itu saya tahu mr bally yang kacak lagi comel + hensem dan bergaya...
sebab dia pengarah, so dia kena arahkan dengan baek, saya penonton jadi saya dah komen sebagai penonton...kalau saya jadi pengarah, dia (pengarah) kena la datang lab buat experiment saya dengan baek (boleh?)...hhahhhaa
niway, saya tak mintak filem yang sempurna dan tak bandingkan filem LBS dengan mana-mana filem laen...saya cuma komen untuk scene scene yang membuatkan saya rasa filem tu cukup untuk dipanggil budak setan persetan coz too many kelemahan yang ketara...

niway, bally yang cumel> meminati sesuatu adalah perkara yang subjektif like, man like a man is not like man like a woman...

well, thank you so much for your subjective perception. and highlighted that movie dibikinkan ditempat yang vomm voom vedegas cunnya..yes yes, setuju sperti lagunya, pelakonnya, story plot nya memang dah bagus...cuma....arahannya, tidak cukup bagus...

terima kasih kat bally.

p/s: nak post entry pasal ikea tak? hhahhahhha...the akasia tree from ikea...and, your picture? mau?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...