Perasaan tidak seperti kata2 | Bally.Da.Shoe

Rakan BlogKu

Monday, February 14, 2011

Perasaan tidak seperti kata2


Amat susah bagi aku menjelaskan perasaan dengan kata-kata
Kerna...
Bagi aku jika aku meluahkan perasaan dalam kata-kata
Mungkin saja aku akan tertinggal sesuatu yang penting

Sebab itu aku lebih suka menulis perasaan aku di atas lembar-lembar kertas.
Dengan harapan setiap tinta perasaan aku...
Akan kekal dicelah lipatan kertas itu
Walaupun perasaan itu tidak mungkin tersampai seperti inginku
Dan aku akur... visual lebih rapi dalam meluahkan perasaannya..

Rugi bagi aku... kerna tidak memiliki bakat itu...


+biarjasajadikenangan+

8 comments:

cik mimiey said...

yups,betol.kata2 kalau luah tkot ttgal atau atau terlebih,
so better put it in a paper or sumthink.:))
8apela sy merapu nie kan__.

Bally Da Shoe said...

huhu xde merapu pun... btol ap awk ckp tu ^^,
Tapi yg jadik masalahnya bila yg ditulis tu disalah ertikan..

cik mimiey said...

itu lagik mnjadi mlsh kan,sush gaklaa cmnie,
so ape kita nak buat ek?

diluah mati kata,ditulis disalhtafsirkn lak,haaa,apekata kita g menjerit je kat ats gunung mane2,aaahha

Anis izyan Abd Rahman said...

just like me !! anis ade diary kowt , hihiihi

blog ade , diari juge , tapi , org terdekat mmg tak tahu sgt , sbb takut kene curi bace , haha

Bally Da Shoe said...

cik mimiey: sy suka buat tu....jerit kuat2 dkt sawah... huhuhu jom2
cin anis: huhu itu yg bhaye, sekali dpt kt tngan yg hobiny mmbaca...huhu mmg khatam la satu diari... hihi

cik mimiey said...

jom g menjerit same2 kat sawah ke ats gunug mane ke,ahahaha,mesty release tension kan,ahahah

Bally Da Shoe said...

yup...jom!!!!! eh dh jerit dulu dah... =P

cik mimiey said...

ahaaaaa:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...