TaG dan tAg~ | Bally.Da.Shoe

Tuesday, December 28, 2010

TaG dan tAg~

Hari ni bukak blog dengan kepala yang kosong...badan maseh bersuhu...nampaknya parents aku pulang bersama simptom penyakitan...satu rumah demam...adeh~ Huhu tenks 4 Qad n Nadirah sbb sanggup taG aku...hahaha (^^,)y aku cuba jawab...

TaG dari Qadry
Do you think you're hot ?
- Emm ada la skit2 lagi… demam tak habis lagi…so maseh suam2 kuku (^^,)y

Your current wallpaper ?
-

[kucink biru dan kawan2]


Tell about the wallpaper ?
- segi empat sama dan ada warna-warni =P Aku suka saku dia~

The last time you ate pizza ?
- 2 sem lepas…hoho mcm lama jah…sbenarnya aku pnah mkn 5 kali cuma in my whole life…wahhhh~

The last song you listened to ?
-bunyi telefon rumah (kring…kring!!!) it’s a song~

Besides completing this taggin' thing , i am . . .
-mengadap segelas susu dan biskut tiger….mlm2 slalu lapaQ~

Nicknames ?
- Bali

Tag 5 people .
Fina Zulkifli
Happily dolphin
Vanillapopsoda
Miss Blurry
Thru D Heart


TaG dari Nadirah
Siapakah insan yg teristimewa dalam hidup anda ?
- Ter…mcm xsengaja saja…sapa yang rasa dia istimewa dalam hidup aku..dia mmg istimewa.. =P Korang mesti lebih arif siapa yang patutnya teristimewa… (^^,)y

Apakah yang anda ingin katakan / berikan kepada mereka ?
-Trima kasih kerana tak cekik saya kecil2 dulu… benarkan saya hidup…jaga saya…bagi kasih syang…makan pakai…sayang kamu berdua [jiwa plak]

Adakah anda insan yang setia ? pasti dgn jawapan anda ?
-hmmm.. sampai saat ni, masih belum bisa dipraktik lagi…huhu

Bila terakhir sekali anda keluar hangout bersama kawan2 anda dan dimana ?
-Kemaren… Keluar mkn dengan bestfren dekat Koeyteaw Siam Mak Aji… sedap!!!

Pilih antara 2 , mimpi atau realiti yg lbih indah ?
-Nama pun indah…mestilah mimpi…. Tiada yg mustahil dengan kuasa magika..bla…bla.. (^^,)y

Sebab ?
-evrythin can be achieved without any pain… realiti hidup serius pedih… T_T


Apakah pendapat anda tentang pengirim ini ?
- truly is…aku xmengenali pengirim dengan begitu baik… tapi aku pasti belia orang baek2… (^^,)y srius ikhlas..

Apakah award ini bermakna kpda anda ?
- rasanya ni tag kan… ??

Lastly , berikan taggie ini kepada 5 blogger laen !
Aisyah AhmadZuki
Anis Izyan
Dylla Fadzil’s
Aku dan sesuatu
Lurunna

+biarjasajadikenangan+

6 comments:

Lurunna said...

baiklah.! :)

Anis izyan Abd Rahman said...

errr..
malas bleyh tak??
huhu
TQ tag!

Bally Da Shoe said...

Cik Lurunna: okies =)
Cik Anis: huhu wlcm... (^^,)y

surahim said...

moga cpt sembuh...

nadirah alhabshi said...

thanx for d compliment... tapi xda duit laa nak blanje... hahaha

Aisyah said...

Lalala~ I'll try my best to complete it. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...