7 perkara lelaki benci | Bally.Da.Shoe

Rakan BlogKu

Saturday, January 22, 2011

7 perkara lelaki benci

7 perkara lelaki itu benci

  1. Lelaki itu benci bila ada lelaki lain nak berkongsi katil dengan dia sedangkan masih banyak katil kosong
  2. Lelaki itu benci orang peluk dia dari belakang,dan orang tu adalah lelaki
  3. Lelaki itu tak suka bila ada lelaki datang bilik dia dan tak nak balik
  4. Lelaki itu benci bila orang fikir mereka sama dengan dia
  5. Lelaki itu tak suka bila ada lelaki merengek (nak buat manja) dengan dia
  6. Lelaki itu tak suka kalau lelaki terlalu ambil tahu semua hal peribadi dia
  7. Lelaki itu tak suka kalau lelaki pegang2 dia


DAN Lelaki tu AKU!

Sekarang, 1 perkara yang lelaki itu perlukan
Lelaki itu perlukan KAUNSELOR!!!!!!

Agrhhh!! Aku sakit jiwa... Aku terasa marah bila benda dah diingatkan tapi masih diulang... Kalo hang nak peluk2 pegi cari awek....Aku memang pantang!! Aku ingat hang faham bila aku kata aku tak suka... malang sekali hang tak paham atau buat2 tak paham... Sial!!
Kenapa manusia...seringkali begitu...bila diberi muka mulalah naik lemak... Sekali terkena sampai mati pun orang dah tak percaya... Jadi bersyukurlah sikit bila dah dikasi peluang kedua...

p/s: Maaf blog karna kau jga sudah jadik tempat pelampiasan amarahku... Aku sudah nggak tahu harus gimana...

16 comments:

shahiryusoff said...

cool beb!haha

Nurul Amelia said...

ahaha....cool bally..it's really hard 2 change other person behaviour..sruh org 2 g pluk pokok!hehe

b i r u.CHOCOLATE said...

ahahaha....lawak ar twin....mesti ko slalu jadi mangsa lelaki yg xsedar ke-gay-ish-an mereka tuh...pekata ko pelempang jer mereka sume....=)

c'dila said...

:) peace...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

tabiat kawan anda sebegitu?
slow talk, mungkin dia faham apa yg tak disukai dan disukai.

Lurunna said...

baiklah...sy kaunselor pelatih..ini tak tipu!kehkeh

mia.azlin said...

dah lain mcm je laki suke peluk2 laki nih..hahahaha:D
anywayyyy, bwk b'sabar ye..
ataupun report jela kt sape2. hee

Bally Da Shoe said...

huhu macam dah tak bisa dislowtalk kan... eee~!!! trauma mcm ni...

Anis izyan Abd Rahman said...

saba2 , kalo die hug lagi , siku je die dr belakang tuh
huhu

Bally Da Shoe said...

huhu... yeah..nnti sy siku kuat2 ^^,

shahiryusoff said...

biru coklate tuh jimmy ke?wow

Aisyah said...

Huish giler tuh...sabo2 Bally..kalau dia wat lagi, lempang dia laju2..=)

Imran nyambek said...

laki tak suke kemas katil.tol tak?

Bally Da Shoe said...

haha depend jgak... aku x ska kemas...haha

~AdDy AzMaR~ said...

xpa2..sabaq weyh..maybe dy anggap ank sbg dy kowt..haha

cik mimiey said...

da agk da lelaki itu anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...