Tiba2 teringat hangpa semua T_T | Bally.Da.Shoe

Rakan BlogKu

Saturday, January 14, 2012

Tiba2 teringat hangpa semua T_T

Sebenarnya hari ni mood nak post entri pasal burung... tapi...tapi...tapi... tiba2 teringat kawan2. Maklumlah setiap kali nak tinggalkan UPM yang ohsem ni mesti banyak benda yang teringat2... sampai masuk mimpi lah senang cerita..

Huhu sebelum ni masa aku habis matrik, aku buat video perpisahan burn dalam CD dan kasik kawan2 sebagai kenangan... tapi sayang tyme degree... aku ada buat sumtin untuk kawan2...tapi tak sempat nak kasik pun. T_T

Untuk kawan2, kita dah sama2 dalam 3tahun yang dah lepas berbulan2 lepas.. banyak yang kita lalui kan. Kita susah belajar sama2... kita makan sama2...panjat bukit sama2... turun sungai sama2... masuk hutan sama2...sesat sama2... travel sama2... semua pun sama2. Semua tu aku takkan lupa... harap hangpa semua pun sama. ^^,

Layanlah video ni ... dan maafkan aku atas salah2 aku jika aku ada buat salah ^^,


+biarjasajadikenangan+

4 comments:

happily Dofin said...

li touching sgt vid nie..huhu...walaupun jarak pisahkn kita tp persahabatan kita tetap kekal smpai bila2...thnks 4 everthing...satu mase kita akan jump lgi..

KaK LimAh Si SupiR said...

teringt kwn2 kt u jgk T_T

Bally Da Shoe said...

Cik Dofin: huhu betol.. kawan forevareva!! ^^, nnti kita reunion

Cik Kak: Huhu rindu kan... tambah2 bila teringat benda2 yg dah buat dulu ^^,

happily Dofin said...

yup..x sabo nk tunggu reunion..:0

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...