NgetaG lagiK | Bally.Da.Shoe

Rakan BlogKu

Thursday, March 25, 2010

NgetaG lagiK

Haha ak diTag Miss Tora....Tenks yah!! mawu ngetaG :P ...huhu YopO jah~
Alang2 dh tepu study neh....sodap jgak ngetaG~ jgn soklan mcm exam esok suda laa~

1) siapakah diri anda di rumah?
Hah awai2 dh pribadi...huhu dkat umah akula tukang kebun...akula driver...Aku la jaga...tinggl tkang masak je blom... Hmm bnda2 li la yg ak buat dkt rumah....ak mnat sgt bekebun... Sape jadik bini aku SooN~ xyah ler g pasar bli sayur.... hehehe

2) siapakah diri anda di samping rakan?
Cena nk crita....Aku nih split prsonality kot.... Ak kalao dgn membe2 ak mmg "masuk air" tapi kalau dgn org yg aku xknal....erk aku la cntoh2 Abiotic.... Aku xpandai brkomunikasi sgt....Ondaway improve.... So sesape yg nmpak aku snyp ja, jgn la judge aku blagak... Pemalu syak aku neh :P

3) 5 benda yg anda idamkan tp masih belum tercapai
Silap arr kalo tnya bnda yang aku nak....yehuu~
@@ Dapat jaga mak ayah terbaEk aku dgn PerfeCt @@Awek mrangkap bakal istri (gila sapa yg tak nak)@@Kawan yg bersePah2 @@ Pengarah Perhutanan(target umur 3olebey2) huhu biar punggung kecik tapi nk berak besa :) @@ Toyota Wish (faforit aku tuh)@@

4) siapakah nama pasangan anda

Hah jem!!! dia mai dah~ nak sebut cena kalao calon pun tdak lagi... HUHU aku maseh singlet laa~ Nerdy mmg lmbat dpt awek Kowt...haha ada rezeki ada la tuh.... :) (ayat plepas yg brkesan)

5) ceritakan 5 perkara yg paling anda suka tentang pasangan anda

Encek Soklan~ tadak jwapan...huhu tapi aku suka gadis yg jadik diri dye snirik... jnis yg memahami aku...leyh trima aku seadanya :P... Xperlu chantek2 skadar sdap mata memndang da ckup...huhu

6) bila tarikh anda couple
suatu tarikh yg blom trmateri... slpas tahun 1989 kowt~ :P

7) apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda
Kenangan pahit.... org skang layan manis2 ja... nnati aku ada awek aku crita kay~

8) lagu tema cinta anda
Lagu PUTRA GEMILANG~ LAgu 1 MALAYSIA Pon cara jgak~

9) apa perubahan yg ingin anda lihat dari pasangan anda

huhu cik tora...Kamo silap Ngetag sy dgn soklan2 killer neh... mcm jwb final exam...worse than that sbb xde jwapan....

Kalao aku ada pasangan...aku xnak tgk dye sedeyh dsbbkn aku... sedeyh sbb lain xpe hehehe

10) tag 10 rakan yg lain

Haha korang jawab la plak soklan2 maut neh.... Dpt jawab neh...final exam Kompem A++
Udin, Mahira, Qadry, DeqnaJepun, LanKimPet, PuddingPie, NaimKenink. Dah la...sengkak dh aku nak tag...

p/s:Nk jwb soklan pon kna base experirnt...sadiS~

+biarjasajadikenangan+

4 comments:

hans said...

rajin betoi hang buat tag noh

pudding pie said...

thanks. insyaAllah sye buat k
lama tak buat tag ni

Bally Da Shoe said...

hans: haha buhsan....xdeidea nk tulespost
pudding: okeng....rajin2 buat la

m@hi3r4 said...

lme dh x kne tag ni...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...