Slurp.... ada bEraN... | Bally.Da.Shoe

Rakan BlogKu

Sunday, February 21, 2010

Slurp.... ada bEraN...


Segera….
Itu Nak segera ini nak segera
Sume nak segera

Masa semakin sontot dari hari ke hari. Kemana masa tu pergi…? Aku sendirik pun tak tahu. Apa yang aku tahu sekarang sume benda nak pantas. Kerja nak pantas, jalan nak pantas, makan pun nk pantas… Sebab tu la banyak restoran fast food yang dah bercambah dekat m’sia neh mcm cendawan…Menqenyut~
KFC…McD… Pizza… tak cukup pantas…. Ada lagi pantas~ instant noodles yehuu~ Memang pantas…. 1 minit dah ready… tapi penyakit pun cepat la… Haha tapi aku tak mkn selalu la… x puas lagi sehat~ Tapi membe aku ada pegangan dye yang tersendirik….

Kalau takut jatuh cedera,
Jangan galak nak main skate.
Kalau suka mee segera,
Jangan gentar kena penyakit


So kalo tak takut…. Sila2 :)
p/s: jangan amalkan masa dekat2 exam noh….satgi blur…
+biarjasajadikenangan+

2 comments:

shahrilmohamad said...

Jubo ayam bukan instant food....so it extremly safe and healthy!!!

Bally Da Shoe said...

itu lemak tepu....lg terok....instant death....sesuai utk yg nk bnuh dri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...