Melayu, Matsalleh dan Result | Bally.Da.Shoe

Rakan BlogKu

Tuesday, December 29, 2009

Melayu, Matsalleh dan Result


"Pepatah Cik Mat"

jangan salahkan lecturer kalau kita tak dapat result gempak...

jangan salahkan foreigner kalau kita tak tahu bahasa inggeris...


kalau kita tak dapat result yg memuaskan bukan disebabkan lecturer. Mungkin salah kita sendiri sebab main banyak... Kalu kita tak tahu bahasa inggeris jangan salahkan foreigner yang ada dalam kelas kita... Kebanyakan org dekat fakulti aku bengang bila dalam kelas kitaorang ada foreigner sebab lecture will totally be in english...So ada yang merungut...Kesimpulannya study molek utk improve english...Sebonanye aku pun cemey jgak english neh...huhu xpe...kta pakat2 pulun~!!


+biarjasajadikenangan+

4 comments:

Husnibaby:My Emancipation said...

cne pointer sem ni..?

Bally Da Shoe said...

3.57...agak kecewa lorhhh... 3 subject A-....kalo la A....kan best...Hahaha Syukur suda ....

::NICE::rar:: said...

Tahniah bally... pointer tinggi. Terror bally Dean's List... jarang anak melayu cam ni.. semoga success lagi.. dan dpt First Class Degree..

Bally Da Shoe said...

xde la...mana dekan pon....dean 3.75 la sini...huhu sadis.... huhu tenks utk kata2 smangat...dh smangat neh...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...